Je bent hier Escape Boot Nijmegen > Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid staat voorop!

Belangrijk om te weten is dat wij veiligheid hoog in het vaandel dragen. Escape Boot Nijmegen heeft alle benodigde veiligheidsmaatregelen getroffen om bezoekers op een veilige manier het spel in de Escape Room te laten spelen. De brandweer is hierbij actief betrokken.

De deuren in onze Escape Rooms gaan niet op slot. Je kunt te allen tijde de Escape Room verlaten. Ook zijn er nooduitgangen en duidelijk aangegeven vluchtroutes.

Er zijn camera’s met audio in de Escape Rooms die constant door de begeleider bewaakt worden. Indien nodig, kan de begeleider tijdens het spel gemakkelijk ingrijpen. Je kunt op elk gewenst moment communiceren met de begeleider.

Op meerdere plekken hangen brandblussers die voldoen aan de veiligheidseisen en jaarlijks door een gekwalificeerd bedrijf gekeurd worden. Er is een brandalarminstallatie met rookmelders op het hele schip. Alle materialen aan boord zijn brandwerend, er is noodverlichting aanwezig en er zijn calamiteitenplannen die duidelijk zichtbaar zijn voor bezoekers. Alle technische installaties hebben een NEN-3140 keuring. Er zijn begeleiders met BHV.

Nieuws

Van 1 t/m 31 augustus zijn we gesloten in verband met onderhoud aan het schip.

Boek nu Adres & parkeren

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug