Je bent hier Escape Boot Nijmegen > Teambuilding

Teambuilding

Op zoek naar een activiteit om nog beter te kunnen samenwerken? Doe aan teambuilding in de Escape Room!

In de Escape Room werk je samen aan verschillende vaardigheden: leer elkaar vertrouwen, blijf met elkaar communiceren, test je stressbestendigheid en ook belangrijk: behoud de sfeer in de groep! Na de spannende 60 minuten evalueer je het proces: wat ging goed en waar kunnen jullie aan werken? Welke rollen namen jullie op je? Samenwerken in competitie met collega’s. Leerzaam, maar vooral ook erg leuk!

Naast dat een teambuildingsactiviteit bijdraagt aan de goede sfeer en samenwerking in het bedrijf, is teambuilding ook financieel aantrekkelijk voor de werkgever. De kosten zijn fiscaal aftrekbaar als er een minimaal deel van de werknemers deelneemt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een teambuildingsactiviteit op maat voor jouw organisatie!

Nieuws

Van 1 t/m 31 augustus zijn we gesloten in verband met onderhoud aan het schip.

Boek nu Adres & parkeren

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug