Je bent hier Escape Boot Nijmegen > Referenties

Referenties

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen in de Escape Room aan boord van Escape Boot Nijmegen. Heb je de Escape Room nog niet gespeeld? Ook dan lees je alvast de ervaringen van de waaghalzen die je voor gingen!

Heb je een van onze Escape Rooms gespeeld? Wij stellen het erg op prijs als je jouw referentie wilt achterlaten op een van de onderstaande sites:

escape-rooms-nederland-logoEscape Room Nederland logo Escape Room ReviewEscape Room Reviews

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Ingeborg v Marwijk

Wat een leuk uur hadden we hier, uitdagende kamer. Leuke puzzels! Gelachen en verwonderd hoe het hier in elkaar gezet is! Leuke medewerkers die je waar nodig helpen! Voor herhaling vatbaar!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. De groep die als eerste klaar was, mocht even meekijken in de control room en daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug