Je bent nu hier Escape Boot Nijmegen > Referenties

Referenties

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen in de Escape Room aan boord van Escape Boot Nijmegen. Heb je de Escape Room nog niet gespeeld? Ook dan lees je alvast de ervaringen van de waaghalzen die je voor gingen!

Heb je een van onze Escape Rooms gespeeld? Wij stellen het erg op prijs als je jouw referentie wilt achterlaten op een van de onderstaande sites:

escape-rooms-nederland-logoEscape Room Nederland logo Escape Room ReviewEscape Room Reviews

Ilona van Deelen-Hendriks – FlexCom4

12 oktober 2018

We hebben een hele gezellig middag en avond gehad! Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen van de collega’s. Iedereen vond de arena erg leuk, het was leuk om in 2 teams tegen elkaar te strijden, zeker omdat de teams elkaar echt op de hielen zaten. Ook het eten was erg lekker, fijn dat jullie op het laatst nog mee hebben gedacht en wat vegetarische gerechten hebben gemaakt.

Bedankt voor alle goede zorgen en wie weet tot een volgende keer!

Paul Masteling – Roan Camping Holidays

8 oktober 2018

Wij zijn allemaal erg enthousiast na de Escape Arena. Iedereen vond het geweldig. We zijn nog steeds aan het napraten en er valt erg vaak de escape boot. Ik denk dat wij een paar fans erbij hebben. Super goed doordachte kamers en spellen. Zowel de individuele kamers als ook de battle arena zijn geweldig!

Helaas hebben we de arena nu gespeeld dus dat kan niet meer. En ik heb nog 1 kamer bij jullie te gaan. Maar ik kom zeker nogmaals bij jullie. Hopelijk tot gauw en bedankt voor de goede begeleiding ter plaatse. Het was echt een top uitje.

Kevin Rutten – PROFORTO

3 oktober 2018

Bedankt voor alle goede zorgen! We hebben het echt als een top-uitje mogen ervaren! We zullen jullie altijd in het achterhoofd houden als we een nieuwe activiteit mogen bedenken 🙂

Inge Walraven – Radboud UMC Cognitive Neuroscience

3 oktober 2018

We hebben met een groep van 75 personen ons teamuitje gedaan bij de Escape Boot in Nijmegen. We hadden de hele boot tot onze beschikking. Iedereen was erg enthousiast. De Escape Boot is ook zeer geschikt als je een activiteit wilt doen die zowel in het Nederlands als in het Engels kan. Na de Escape Rooms hebben we nog wat drankjes gedronken op het dek, heerlijk in het zonnetje. Het personeel van de Escape Boot dronk de drankjes snel in en waren heel vriendelijk, zowel op de dag zelf als in de communicatie voor- en achteraf. Kortom: het was een super dag, die aan te raden is voor ieder bedrijfsuitje.

Martijn Balink

3 oktober 2018

Wij deden de battle, in twee groepen tegen elkaar. Puzzels zijn van prima niveau en erg mooi gemaakt!

Wouter Hoogeveen

3 oktober 2018

Al verschillende kamers op de Escape Boot Nijmegen gedaan! Het leuke is dat elke kamer zijn eigen thema en moeilijkheidsgraad heeft, maar daarnaast heeft de Escape Boot wel een overkoepelend thema wat in alle kamers terug komt. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!

Peter van der Willik

3 oktober 2018

Nog nooit gedaan, maar het was super leuk. Wij hadden het stuurhuis en hebben het net niet gehaald! Balen, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Peter

3 oktober 2018

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Ingeborg van Marwijk

3 oktober 2018

Wat een leuk uur hadden we hier, uitdagende kamer. Leuke puzzels! Gelachen en verwonderd hoe het hier in elkaar gezet is! Leuke medewerkers die je waar nodig helpen, voor herhaling vatbaar!

Annet Elfrink – Willemsen & Partners

3 oktober 2018

Met een groep van 20 collega’s hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews