Je bent hier Escape Boot Nijmegen > Over ons

Over ons

Escape Boot Nijmegen is gevestigd op het schip aan de Waalkade naast de Pannenkoekenboot. Op de bovenverdieping bevindt zich de bar, op de middenverdieping de Escape Arena en op de benedenverdieping zijn de vier Escape Rooms. Escape Boot Nijmegen is onderdeel van Rederij Tonissen. Rederij Tonissen is al jaren specialist op het gebied van rondvaarten en belevenissen op en bij de Nederlandse rivieren.

Andere initiatieven van Rederij Tonissen zijn de Pannenkoekenboot Nijmegen, Pannenkoekenboot Rotterdam, Pannenkoekenboot Amsterdam, Segway Nijmegen en Splashtours Rotterdam. Sinds juni 2016 is Escape Boot Nijmegen toegevoegd onze attracties.

Het hoofdkantoor van Rederij Tonissen is gevestigd aan de Waalkade in Nijmegen. Vanuit hier houden wij ons bezig met de boekingen en reserveringen, Marketing, Sales en communicatie, administratie en financieel beheer.

Andere attracties:

Pannenkoekenboot Nijmegen
Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Nijmegen. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de het mooie natuurgebied de Ooijpolder aan je voorbij komt.
www.pannenkoekenboot.nl/nijmegen

Pannenkoekenboot Amsterdam
Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Nijmegen. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de moderne gebouwen aan het IJ aan je voorbij komen.
www.pannenkoekenboot.nl/amsterdam

Pannenkoekenboot Rotterdam
Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Rotterdam. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de mooie skyline van Rotterdam aan je voorbij komt.
www.pannenkoekenboot.nl/rotterdam

Splashtours
Splashtours biedt een anders-dan-anders stadstour door Rotterdam. In 60 minuten zie je tijdens de stadsrit en rondvaart de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam.
www.splashtours.nl

Segway Nijmegen
Beweeg je door Nijmegen op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Nijmeegse bruggen met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige oude keizerstad!
www.segwaynijmegen.nl

Boek nu

Nieuws

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werk- zaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om in een parkeergarage te parkeren.

meer info

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug