Je bent nu hier Escape Boot Nijmegen > Het spel

Het spel

Work like a captain, play like a pirate!

Een Escape Room is een spel waarbij je met je medespelers wordt opgesloten in een kamer. Dit levende spel kun je samen met vrienden, collega’s of familie spelen. Het doel is om binnen 60 minuten de bom in de kamer onschadelijk te maken door puzzels op te lossen. In de kamer vind je verschillende puzzels en aanwijzingen. Je mag slechts een enkele keer om een hint vragen om je op weg te helpen. Alleen oplossingen leiden je naar de uitkomst. Ondertussen tikt de tijd door en de spanning loopt op. Kun jij je hoofd koel houden en op tijd de bom ontmantelen?

Samenwerken is erg belangrijk in de Escape Room. Dit doe je door taken te verdelen, te overleggen en logisch na te denken. Het spel is uitdagend en het lukt zeker niet alle groepen om de kamer te overwinnen… Durf jij de uitdaging aan?

4 spannende Escape Rooms op een boot!

Boek nu

Update

Het tonen van een geldige QR-code is momenteel verplicht. Voorlopig zijn we geopend tot 17:00 uur vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews