Je bent hier Escape Boot Nijmegen > Groepen 20-28 p.

Kies een Escape Room of arrangement voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Groepen 20-28 p.

Op zoek naar een locatie voor het leukste groepsuitje in Nijmegen? Speciaal voor groepen zijnĀ verschillende arrangementen samengesteldĀ om jullie uitje compleet te maken. Blijf na het escapen aan boord voor een lunch, borrel, buffet of feestavond op de boot. Of combineer de Escape Room gemakkelijk met een andere activiteit in Nijmegen!

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Ingeborg v Marwijk

Wat een leuk uur hadden we hier, uitdagende kamer. Leuke puzzels! Gelachen en verwonderd hoe het hier in elkaar gezet is! Leuke medewerkers die je waar nodig helpen! Voor herhaling vatbaar!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. De groep die als eerste klaar was, mocht even meekijken in de control room en daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug