Je bent nu hier Escape Boot Nijmegen > Groepen 20-28 p.

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Groepen 20-28 p.

Op zoek naar een locatie voor het leukste groepsuitje in Nijmegen? Speciaal voor groepen zijnĀ verschillende arrangementen samengesteldĀ om jullie uitje compleet te maken. Blijf na het escapen aan boord voor een lunch, borrel, buffet of feestavond op de boot. Of combineer de Escape Room gemakkelijk met een andere activiteit in Nijmegen!

Boek nu

Veilig escapen!

Vanaf 1 juni zijn we weer open met gepaste maatregelen. De Royal Suite, Bemanningshut en Kapiteinskamer zijn voorlopig geschikt voor huishoudens. Vorm je geen huishouden? Speel dan het Stuurhuis of de Escape Arena waarin je 1.5 meter afstand van elkaar houdt!

Maatregelen

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews