Je bent nu hier Escape Boot Nijmegen > Groepsuitje

Groepsuitje

Zoek je een origineel en uniek groepsuitje in Nijmegen?

Dan is Escape Boot Nijmegen de ideale locatie! Ga de uitdaging aan in een Escape Room of in de Escape Arena. De boot is zeer geschikt voor groepen en we maken graag voor jou een speciaal programma geheel op maat.

Escape Arena (20 t/m 50 personen)

In de Escape Arena ga je niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ga je vooral ook de strijd aan tegen het andere team. In twee teams speel je in de Escape Arena: een grote, transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze battle! Klik hier voor alle mogelijkheden.

Escape Rooms (3 t/m 28 personen)

Verdeel de groep over maximaal 4 Escape Rooms. Laat je opsluiten en probeer binnen 60 minuten te escapen! Speciaal voor groepen van 20 t/m 28 personen zijn er verschillende arrangementen samengesteld om jullie uitje compleet te maken. Blijf na het escapen aan boord voor een lunch, borrel, buffet of andere activiteit op de boot. Klik hier voor alle mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews