Je bent hier Escape Boot Nijmegen > Groepsaccommodatie Nijmegen

Groepsaccommodatie Nijmegen

Maak jouw groepsuitje compleet en verblijf met jouw gezelschap in Nijmegen of omstreken! Onze partner, Groepen Nijmegen, biedt tal van gezellige groepsaccommodaties voor jouw familieweekend, vriendenweekend of juist zakelijk uitje. Er is voor ieder wat wils. Er zijn accommodaties geschikt voor groepen van 10 tot 200 personen. Allemaal op fijne locaties, maar ieder ook met eigen kenmerken.

Bekijk de website van groepsaccommodatie nijmegen en vindt jouw geschikte locatie!

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Ingeborg v Marwijk

Wat een leuk uur hadden we hier, uitdagende kamer. Leuke puzzels! Gelachen en verwonderd hoe het hier in elkaar gezet is! Leuke medewerkers die je waar nodig helpen, voor herhaling vatbaar!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug