Je bent hier Escape Boot Nijmegen > Familie-uitje

Familie-uitje

Iets te vieren met je familie of organiseer jij het jaarlijkse familie-uitstapje?

Ga de uitdaging aan in een Escape Room, want met wie kun je nu beter strijden tegen de klok dan met je familieleden? Het verdelen van de rollen is makkelijk, jullie kennen elkaar door en door. Voor een grote groep boek je meerdere Escape Rooms of de Escape Arena, zodat het een echte familiestrijd wordt! Vraag een offerte aan voor een programma geheel op maat.

Escape Arena (20 t/m 50 personen)

In de Escape Arena ga je niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ga je vooral ook de strijd aan tegen het andere team. In twee teams speel je in de Escape Arena: een grote, transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze battle! Klik hier voor alle mogelijkheden.

Escape Rooms (3 t/m 28 personen)

Verdeel de groep over maximaal 4 Escape Rooms. Laat je opsluiten en probeer binnen 60 minuten te escapen! Speciaal voor groepen van 20 t/m 28 personen zijn er verschillende arrangementen samengesteld om jullie uitje compleet te maken. Blijf na het escapen aan boord voor een lunch, borrel, buffet of andere activiteit op de boot. Klik hier voor alle mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Boek nu

Nieuws

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werkzaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt.

meer info

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug