Je bent hier Escape Boot Nijmegen > Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Ga de strijd tegen de klok aan met je collega’s!

De Escape sensatie is niet alleen een spannende activiteit, maar ook erg waardevol als bedrijfsuitje. In 60 minuten ben je als team in opperste concentratie om jullie doel te bereiken… escapen! Verdeel de taken, werk samen en communiceer. De Escape Room leent zich uitermate goed voor teambuilding.

Escape Arena (20 t/m 50 personen)

In de Escape Arena ga je niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ga je vooral ook de strijd aan tegen het andere team. In twee teams speel je in de Escape Arena: een grote, transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze battle! Klik hier voor alle mogelijkheden.

Escape Rooms (3 t/m 28 personen)

Verdeel de groep over maximaal 4 Escape Rooms. Laat je opsluiten en probeer binnen 60 minuten te escapen! Speciaal voor groepen van 20 t/m 28 personen zijn er verschillende arrangementen samengesteld om jullie uitje compleet te maken. Blijf na het escapen aan boord voor een lunch, borrel, buffet of andere activiteit op de boot. Klik hier voor alle mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Nieuws

Van 1 t/m 31 augustus zijn we gesloten in verband met onderhoud aan het schip.

Boek nu Adres & parkeren

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug