Je bent nu hier Escape Boot Nijmegen > Feestje geven?

Feestje geven?

De bar huren voor een besloten feest

Vier je verjaardag, jubileum, afstudeerborrel of bedrijfsfeest aan boord! Voor elke gelegenheid kun jij de barruimte gebruiken om jouw feest onvergetelijk te maken. De bar bevindt zich op het bovenverdieping van het schip en heeft een schitterend uitzicht op de Waal, de Waalbrug en de Waalkade.

Je betaalt geen zaalhuur of andere locatiekosten, alleen de arrangementsprijs. Het exclusief afhuren van de bar is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Je kunt alle kanten op. Van een borrel in de namiddag tot een uitgebreid feest voor jouw familie, collega’s en vrienden. Hapjes erbij? Geen probleem! Vertel ons je wensen en wij doen er alles aan om het jou en je gasten naar de zin te maken. De schuifdaken van de bar kunnen opengeschoven worden, zodat je met jouw gezelschap ook heerlijk in de buitenlucht kunt vertoeven bij mooi weer.

Prijzen:

Feestavond 2,5 uur     € 27,00 per persoon
Feestavond 3 uur        € 29,50 per persoon
Feestavond 3,5 uur     € 32,00 per persoon
Feestavond 4 uur        € 34,50 per persoon
Genoemde prijzen gelden voor minimaal 20 personen en zijn inclusief BTW.

Een feestavond is inclusief:
  • Exclusief gebruik van de bar
  • Onbeperkt drankjes (Hollandse bar)
  • Warme en koude borrelsnacks
  • Gebruik van beamer en beamerscherm
  • Gebruik van geluidsinstallatie en feestverlichting
Uitbreidingen

Maak de feestavond compleet met bijvoorbeeld een heerlijk buffet of een activiteit, zoals de Escape Arena of een rondvaart. Vertel ons jouw wensen en wij denken graag met je mee.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Geef vooral jouw wensen aan en wij sturen je een offerte geheel op maat. Wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews