Escape Room & stadswandeling Nijmegen

Prijzen

Escape Room & stadswandeling: € 32,50 p.p.

Geschikt vanaf 12 jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Doe een aanvraag

Escape Room & stadswandeling Nijmegen

Nieuwsgierig naar het verleden van Nijmegen, de Benedenstad en de Waalkade? Combineer dan de Escape Room met een stadswandeling onder leiding van Frank Antonie van Alphen. Hierdoor maak je jullie uitje interessant en varmakelijk en zeer geschikt voor groepen! Je wordt verwelkomd in het Besiendershuis – een zeldzaam historisch pand aan de Waalkade – met een voordracht onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarna ga je op sjouw met Frank Antonie. Hij neemt je mee langs de kade en de Oude Haven, door de Benedenstad en vertelt over het leven van de hardwerkende kaaisjouwers in hun barre leefomstandigheden. De wandeling eindigt aan de kade bij Escape Boot Nijmegen. Je stapt aan boord om met elkaar de strijd aan te gaan in de Escape Rooms. Uiteraard kun je het programma ook omdraaien.

Aantal personen:

Dit arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Groepen groter dan 28 personen kunnen verdeeld worden: een groep start met het spel in de Escape Rooms en de andere groep begint met de stadswandeling. Daarna wisselen de groepen elkaar af.

Programma (2,5 uur):
 • ontvangst in Besiendershuis met voordracht en koffie of thee
 • 1 uur wandeling in de Benedenstad met Frank Antonie van Alphen
 • ontvangst en uitleg van ervaren begeleiders
 • 1 uur Escape Room

Je kunt ook beginnen met de Escape Room en na de Escape Room de stadswandeling maken.

Reserveren:

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen!

Belangrijk:
 • De stadswandeling start en eindigt op de Waalkade. Erg makkelijk, je hoeft dus niet naar een andere locatie!
 • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
 • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.
Escape Boot Nijmegen:
 • Centraal gelegen in Nijmegen
 • Maar liefst 4 Escape Rooms op 1 boot
 • Airco in alle Escape Rooms, zodat je ook in de zomer je hoofd koel houdt!
 • Ideaal voor groepsuitjes
 • Toiletten en bar aan boord
Locatie:

De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van Escape Boot Nijmegen. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Frank Anthonie van Alphen:

Schipperszoon en schrijver Frank Antonie van Alphen ging op zoek naar het leven van de kaaisjouwers en vond verbazingwekkend veel verhalen en anekdotes over dit ruige volk. Hij schreef hier een boek over: De Kaaisjouwers, een hard leven aan de Waal.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Nieuws

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werk- zaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om in een parkeergarage te parkeren.

meer info

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug