Escape Room & lunch

Prijzen

Escape Room & lunch: € 31,50 p.p.

Geschikt vanaf 12 jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Doe een aanvraag

Escape Room & lunch

Plan je een uitje voor een groep collega’s, vrienden of familie? Dan is Escape Boot Nijmegen de ideale locatie! Blijf na het spelen van de Escape Rooms lekker aan boord voor een lunch in de middag. De bar wordt speciaal voor jouw groep gereserveerd en heeft een schitterend uitzicht op de Waal. Ideaal voor een gezellig samenzijn!

Aantal personen:

Dit arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Groepen groter dan 28 personen kunnen verdeeld worden: een groep start met het spel in de Escape Rooms en de andere groep start met de lunch. Daarna wisselen de groepen elkaar af. Bij meer dan 28 personen kun je ook kiezen voor Escape Arena & lunch.

Programma (2,5 uur):
 • ontvangst en uitleg van ervaren begeleiders
 • 1 uur Escape Room
 • 1 uur lunch met soep, stokbrood, 2 belegde broodjes, stukje fruit en koffie, thee of melk naar believen
Reserveren:

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen!

Belangrijk:
 • De lunch is op een verdieping boven de Escape Rooms. Erg makkelijk, je hoeft dus niet van boord!
 • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
 • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.
 • Voor € 50 extra maak je gebruik van onze beamer en ons beamerscherm, zodat je jouw (bedrijfs)presentatie in de bar kan houden.
Escape Boot Nijmegen:
 • Centraal gelegen in Nijmegen
 • Maar liefst 4 Escape Rooms op 1 boot
 • Airco in alle Escape Rooms, zodat je ook in de zomer je hoofd koel houdt!
 • Ideaal voor groepsuitjes
 • Toiletten aan boord
Locatie:

De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van Escape Boot Nijmegen. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Update

Het tonen van een geldige QR-code is momenteel verplicht. Voorlopig zijn we geopend tot 17:00 uur vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews