Escape Room & LaserQuest

Prijzen

Escape Room: vanaf € 13 p.p.

1 sessie LaserQuest: € 9,50 p.p.

2 sessies LaserQuest: € 18,00 p.p.

Geschikt vanaf 12 jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Boek de Escape Room(s)

Escape Room & LaserQuest

Nodig je vrienden uit voor een bijzonder avontuur. Dit kan nog weleens spannend worden! Bij LaserQuest Nijmegen ga je in de arena de strijd aan met elkaar. Voor of na het LaserQuesten span je samen tegen de klok in de Escape Room(s) aan boord van Escape Boot Nijmegen. Je loopt in ongeveer 5 minuten van de ene naar de andere activiteit. Een gemakkelijke en leuke combinatie!

Aantal personen:

Dit arrangement is mogelijk vanaf 3 personen.

Dit arrangement is inclusief:
  • 60 minuten Escape Room
  • 1 of 2 sessies LaserQuest bij LaserQuest Nijmegen
Mogelijk:

van dinsdag t/m zondag

Reserveren:

Reserveer de Escape Room(s) gemakkelijk via deze website en LaserQuest via de website van LaserQuest Nijmegen of telefonisch via 024 – 3601644. Voor grote groepen kun je ook ons aanvraagformulier invullen. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen!

Belangrijk:
  • De minimumleeftijd voor deelname aan de Escape Rooms is 12 jaar.
  • Je dient de activiteiten apart van elkaar te reserveren.
  • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn bij Escape Boot Nijmegen. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.
Locatie:

LaserQuest Nijmegen is gevestigd in het centrum (Ziekerstraat 3). Vanaf LaserQuest loop je in ongeveer 5 minuten naar Escape Boot Nijmegen.  Escape Boot Nijmegen vind je aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Meer informatie over het parkeren en de bereikbaarheid vind je hier.

Bezoek hier de website van de LaserQuest Nijmegen laserquest-nijmegen

 

 

Boek de Escape Room(s)


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Adres & parkeren

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug