Het Stuurhuis

Prijzen

Maandag t/m donderdag

vanaf € 14 p.p. 3 personen € 26 p.p. 4 personen € 22 p.p. 5 personen € 18 p.p. 6 personen € 16 p.p.

Vrijdag t/m zondag

vanaf € 16 p.p. 3 personen € 29 p.p. 4 personen € 24 p.p. 5 personen € 20 p.p. 6 personen € 18 p.p.

Boek nu online

Op de brug van het cruiseschip heeft de kapitein de touwtjes in handen. Je stapt in het complot van kapitein Edward Smith. Hij koerst het schip richting een ijsberg om een catastrofaal ongeluk in scene te zetten en een bom tot ontploffing te brengen. Inmiddels heeft de kapitein het stuurhuis verlaten en sta je er alleen voor. Durf jij het roer over te nemen? Je hebt 60 minuten om samen te werken, de controle over te nemen en de bom onschadelijk te maken. Vind de zeekaarten, ontraadsel de coördinaten en gebruik telegrafen. Alleen op zeebenen trotseer je het stuurhuis. Ontsnap voordat het te laat is en het schip ten onder gaat…

Moeilijkheidsgraad:   

Aantal personen:

De Escape Room is geschikt voor maximaal 6 personen (vanaf 12 jaar). Ben je met meer dan 6 personen? Boek gemakkelijk meerdere Escape Rooms voor maximaal 28 personen op hetzelfde tijdstip, zodat jullie tegelijk het spel kunnen spelen!

Reserveren:

We raden je aan om de Escape Room(s) tijdig online te reserveren. Je kunt de Escape Room(s) online met iDeal of creditcard betalen.

Belangrijk:
  • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
  • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Update

Het tonen van een geldige QR-code is momenteel verplicht. Voorlopig zijn we geopend tot 17:00 uur vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews