Escape Room & gebak

Prijzen

Escape Room & koffie of thee met Marikenbrood: € 22,50 p.p.

Escape Room & koffie of thee met appeltaart: € 23,00 p.p.

Escape Room & koffie of thee met luxe gebak: € 23,50 p.p.

Geschikt vanaf 12 jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Doe een aanvraag

Escape Room & gebak

Plan je een uitje voor een groep collega’s, vrienden of familie? Dan is Escape Boot Nijmegen de ideale locatie! Je wordt aan boord ontvangen met koffie, thee en heerlijk gebak. Bereid je voor op het avontuur, de teams worden gemaakt en het escape spel kan beginnen!

Aantal personen:

Dit arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Groepen groter dan 28 personen kunnen verdeeld worden: een groep start met het spel in de Escape Rooms en de andere groep start met koffie en gebak. Daarna wisselen de groepen elkaar af. Bij meer dan 28 personen kun je ook kiezen voor Escape Arena & gebak.

Programma (2 uur):
 • ontvangst en uitleg van ervaren begeleiders
 • 1x koffie of 1x thee met Marikenbrood, appeltaart of een luxe gebakje
 • 1 uur Escape Room
Reserveren:

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen!

Belangrijk:
 • Het ontvangst is op een verdieping boven de Escape Rooms. Erg makkelijk, je hoeft dus niet van boord!
 • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
 • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.
 • Voor € 50 extra maak je gebruik van onze beamer en ons beamerscherm, zodat je jouw (bedrijfs)presentatie in de bar kan houden.
Escape Boot Nijmegen:
 • Centraal gelegen in Nijmegen
 • Maar liefst 4 Escape Rooms op 1 boot
 • Airco in alle Escape Rooms, zodat je ook in de zomer je hoofd koel houdt!
 • Ideaal voor groepsuitjes
 • Toiletten aan boord
Locatie:

De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van Escape Boot Nijmegen. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Nieuws

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werk- zaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om in een parkeergarage te parkeren.

meer info

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug