De Royal Suite

Prijzen

Maandag t/m donderdag

vanaf € 16 p.p. 3 personen € 26 p.p. 4 personen € 22 p.p. 5 personen € 18 p.p. 6 personen € 16 p.p.

Vrijdag t/m zondag

vanaf € 18 p.p. 3 personen € 29 p.p. 4 personen € 24 p.p. 5 personen € 20 p.p. 6 personen € 18 p.p.

Boek nu online

Kruip in de huid van Rose en waan je in haar luxe suite. Deze beeldschone vrouw houdt meer achter dan je denkt. Haar liefde voor Jack is vurig en gepassioneerd. Echter worden ze gespot door een bemanningslid op het dek, dit betekent dat haar liefde voor Jack niet langer meer geheim is. Nu probeert Rose te ontsnappen uit de handen van haar gewelddadige verloofde. Durf jij de suite te betreden en haar verloofde te stoppen van zijn wraakzuchtige acties? Het is jullie taak om de geplaatste bom binnen 1 uur uit te schakelen. De 60 minuten tikken voorbij terwijl jullie Rose haar geheimen ontrafelen.
Moeilijkheidsgraad:   

Aantal personen:

De Escape Room is geschikt voor maximaal 6 personen (vanaf 12 jaar). Ben je met meer dan 10 personen? Boek gemakkelijk meerdere Escape Rooms voor maximaal 28 personen op hetzelfde tijdstip, zodat jullie tegelijk het spel kunnen spelen!

Reserveren:

We raden je aan om de Escape Room(s) tijdig online te reserveren. Je kunt de Escape Room(s) online met iDeal of creditcard betalen.

Belangrijk:
  • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
  • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews