De Royal Suite

Prijzen

Maandag t/m donderdag

vanaf € 16 p.p. 3 personen € 26 p.p. 4 personen € 22 p.p. 5 personen € 18 p.p. 6 personen € 16 p.p.

Vrijdag t/m zondag

vanaf € 18 p.p. 3 personen € 29 p.p. 4 personen € 24 p.p. 5 personen € 20 p.p. 6 personen € 18 p.p.

Boek nu online

Veilig escapen met jouw huishouden!

De Royal Suite is voorlopig geschikt voor deelnemers die samen een huishouden vormen. Met jouw huishouden hoef je geen afstand van elkaar te houden. Uiteraard hebben we de nodige maatregelen getroffen om het coronavirus buiten de deur te houden, zodat jullie veilig kunnen escapen! Deze voorzorgsmaatregelen lees je hier. Vorm je geen huishouden? Speel dan de Escape Arena waarin je de battle aan kan gaan met 1.5 meter afstand van elkaar!

Kruip in de huid van Rose en waan je in haar luxe suite. Deze beeldschone vrouw houdt meer achter dan je denkt. Haar liefde voor Jack is vurig en gepassioneerd. Echter worden ze gespot door een bemanningslid op het dek, dit betekent dat haar liefde voor Jack niet langer meer geheim is. Nu probeert Rose te ontsnappen uit de handen van haar gewelddadige verloofde. Durf jij de suite te betreden en haar verloofde te stoppen van zijn wraakzuchtige acties? Het is jullie taak om de geplaatste bom binnen 1 uur uit te schakelen. De 60 minuten tikken voorbij terwijl jullie Rose haar geheimen ontrafelen.
Moeilijkheidsgraad:   

Aantal personen:

De Escape Room is geschikt voor maximaal 6 personen (vanaf 12 jaar). Ben je met meer dan 6 personen? Boek gemakkelijk meerdere Escape Rooms voor maximaal 28 personen op hetzelfde tijdstip, zodat jullie tegelijk het spel kunnen spelen!

Reserveren en betalen:

We raden je aan om de Escape Room(s) tijdig online te reserveren. Je kunt met iDeal of creditcard betalen en na afronding ontvang je per e-mail de bevestiging. Wil je voor vandaag of morgen reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 024-303 1180!

Check hier de beschikbaarheid van de Escape Room.

Belangrijk:
  • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
  • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.
Combineren:

Vol met adrenaline na de ontsnappingspoging? Kom dan rustig bij aan boord van de Escape Boot Nijmegen en bespreek samen jullie tactieken onder het genot van een borrel, lunch of diner in de bar. Kies een van de arrangementen (mogelijk vanaf 20 personen) om jullie uitje compleet te maken!

Escape Boot Nijmegen:
  • Centraal gelegen in Nijmegen
  • Maar liefst 4 Escape Rooms op 1 boot
  • Airco in alle Escape Rooms, zodat je ook in de zomer je hoofd koel houdt!
  • Ideaal voor groepsuitjes
  • Toiletten aan boord
Locatie:

De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van Escape Boot Nijmegen. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Wij zoeken collega's!

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan?

VACATURES

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews