De Kapiteinskamer

Prijzen

Maandag t/m donderdag

vanaf € 16 p.p. 3 personen € 26 p.p. 4 personen € 22 p.p. 5 personen € 18 p.p. 6 personen € 16 p.p.

Vrijdag t/m zondag

vanaf € 18 p.p. 3 personen € 29 p.p. 4 personen € 24 p.p. 5 personen € 20 p.p. 6 personen € 18 p.p.

Boek nu online

Betreed de mysterieuze kamer van het schip. In deze kamer trekt kapitein Edward Smith zich terug om te ontspannen, te navigeren en de voorraden en het geld aan boord te inventariseren. Alles in de Escape Room draait om cijfers, geld en macht. Edward Smith is een eigenaardige kapitein met een goed bewaard geheim, kun jij dit geheim ontrafelen?
Met zijn bemanningsleden heeft Edward Smith een haat-liefdeverhouding. In de kamer bevindt zich een tikkende tijdbom die uit wraak door de bemanning is geplaatst. Open jij de kluis met daarin de oplossing om de bom binnen 60 minuten te ontmantelen? Ondertussen tikt de tijd door. Observeer de ruimte en denk kritisch na, alleen dan kun je escapen…

Moeilijkheidsgraad:   

Aantal personen:

De Escape Room is geschikt voor maximaal 6 personen (vanaf 12 jaar). Ben je met meer dan 6 personen? Boek gemakkelijk meerdere Escape Rooms voor maximaal 28 personen op hetzelfde tijdstip, zodat jullie tegelijk het spel kunnen spelen!

Reserveren en betalen:

We raden je aan om de Escape Room(s) tijdig online te reserveren. Je kunt met iDeal of creditcard betalen en na afronding ontvang je per e-mail de bevestiging. Wil je voor vandaag of morgen reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 024-303 1180!

Check hier de beschikbaarheid van de Escape Room.

Belangrijk:
  • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
  • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.
Combineren:

Vol met adrenaline na de ontsnappingspoging? Kom dan rustig bij aan boord van de Escape Boot Nijmegen en bespreek samen jullie tactieken onder het genot van een borrel, lunch of diner in de bar. Kies een van de arrangementen (mogelijk vanaf 20 personen) om jullie uitje compleet te maken!

Escape Boot Nijmegen:
  • Centraal gelegen in Nijmegen
  • Grote parkeerplaats voor de deur
  • Maar liefst 4 Escape Rooms op 1 boot
  • Airco in alle Escape Rooms, zodat je ook in de zomer je hoofd koel houdt!
  • Ideaal voor groepsuitjes
  • Toiletten aan boord
Locatie:

De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. De Waalkade is goed bereikbaar met de auto en er is een groot parkeerterrein voor de deur. Ook met het openbaar vervoer kun je de Waalkade bereiken. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


Neem gerust contact met ons op voor een programma op maat voor jouw groep!

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Ingeborg v Marwijk

Wat een leuk uur hadden we hier, uitdagende kamer. Leuke puzzels! Gelachen en verwonderd hoe het hier in elkaar gezet is! Leuke medewerkers die je waar nodig helpen! Voor herhaling vatbaar!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. De groep die als eerste klaar was, mocht even meekijken in de control room en daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug