De Bemanningshut

Prijzen

Maandag t/m donderdag

vanaf € 16 p.p. 3 personen € 26 p.p. 4 personen € 22 p.p. 5 personen € 18 p.p. 6 personen € 16 p.p.

Vrijdag t/m zondag

vanaf € 18 p.p. 3 personen € 29 p.p. 4 personen € 24 p.p. 5 personen € 20 p.p. 6 personen € 18 p.p.

Boek nu online

Ben jij klaar voor een avontuur? Stel jouw team samen en ga op onderzoek uit. De Escape Room zal je verbazen door zijn eigenaardigheden! De hut bevindt zich onderin het schip en houdt de geheimen van de scheepslui verborgen. In de hut wordt gedronken, gepokerd en gehandeld door Jack en zijn kameraden. Ben jij bestand tegen dit avontuur? Ga op zoek naar het smokkelwaar en kraak de code. De klok begint te tikken. Laat je niet afleiden, maar focus. Vind je de oplossing om binnen 60 minuten te escapen?

Moeilijkheidsgraad:   

Aantal personen:

De Escape Room is geschikt voor maximaal 6 personen (vanaf 12 jaar). Ben je met meer dan 10 personen? Boek gemakkelijk meerdere Escape Rooms voor maximaal 28 personen op hetzelfde tijdstip, zodat jullie tegelijk het spel kunnen spelen!

Reserveren:

We raden je aan om de Escape Room(s) tijdig online te reserveren. Je kunt de Escape Room(s) online met iDeal of creditcard betalen.

Belangrijk:
  • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
  • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews