Escape Arena

Prijzen

Escape Arena: € 24,50 p.p.

Mogelijk voor groepen van 20 t/m 35 personen.

Doe een aanvraag

In de Escape Arena ga je niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ga je vooral ook de strijd aan tegen het andere team. In twee teams speel je in de Escape Arena: een grote, transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze battle!

De Escape Arena is voorzien van de nieuwste technieken en gaafste special effects. Door onder andere licht en geluid worden jij en je teamleden geprikkeld om de oplossingen zo snel mogelijk te vinden.

Alleen door goed samen te werken kan de overwinning opgeëist worden. Manipuleer jij ondertussen het team aan de andere kant van de glazen wand? Of zet je een spion in om tricks af te kijken van het andere team? In 90 bloedstollende minuten wordt het spel beslist en wordt het winnende team bekroond.

Aantal personen:

20 t/m 35 personen

Programma (105 minuten):
  • ontvangst en uitleg van ervaren begeleiders
  • 90 minuten spelen in de Escape Arena
Reserveren:

We raden je aan om de Escape Arena tijdig te reserveren. Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Escape Boot Nijmegen:
  • Centraal gelegen in Nijmegen
  • Airco in Escape Arena, zodat je ook in de zomer je hoofd koel houdt!
  • Ideaal voor groepsuitjes
  • Toiletten en bar aan boord
Locatie:

De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van Escape Boot Nijmegen. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Update

Het tonen van een geldige QR-code is momenteel verplicht. Voorlopig zijn we geopend tot 17:00 uur vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews