Escape Arena

Prijzen

Escape Arena: € 24,50 p.p.

Geschikt vanaf 12 jaar. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Escape Arena

In de Escape Arena ga je niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ga je vooral ook de strijd aan tegen het andere team. In twee teams speel je in de Escape Arena: een grote, transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze battle!

De Escape Arena is voorzien van de nieuwste technieken en gaafste special effects. Door onder andere licht en geluid worden jij en je teamleden geprikkeld om de oplossingen zo snel mogelijk te vinden.

Alleen door goed samen te werken kan de overwinning opgeëist worden. Manipuleer jij ondertussen het team aan de andere kant van de glazen wand? Of zet je een spion in om tricks af te kijken van het andere team? In 90 bloedstollende minuten wordt het spel beslist en wordt het winnende team bekroond.

Aantal personen:

20 t/m 50 personen

Programma (105 minuten):
  • ontvangst en uitleg van ervaren begeleiders
  • 90 minuten spelen in de Escape Arena
  • hoofdprijs voor het winnende team
Reserveren:

We raden je aan om de Escape Arena tijdig te reserveren. Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Combineren:

Combineer de Escape Arena gemakkelijk met een van onze groepsarrangementen. Blijf na de battle aan boord voor een lunch, borrel of buffet of boek een andere leuke activiteit, zoals een stadswandeling, bierproeverij of Nijmeegse Quiz. Wij maken graag een programma op maat voor een unieke beleving!

Escape Boot Nijmegen:
  • Centraal gelegen in Nijmegen
  • Grote parkeerplaats voor de deur
  • Airco in Escape Arena, zodat je ook in de zomer je hoofd koel houdt!
  • Ideaal voor groepsuitjes
  • Toiletten en bar aan boord
Locatie:

De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. De Waalkade is goed bereikbaar met de auto en er is een groot parkeerterrein voor de deur. Ook met het openbaar vervoer kun je de Waalkade bereiken. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Doe een aanvraag


Neem gerust contact met ons op voor een programma op maat voor jouw groep!

Boek nu

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Ingeborg v Marwijk

Wat een leuk uur hadden we hier, uitdagende kamer. Leuke puzzels! Gelachen en verwonderd hoe het hier in elkaar gezet is! Leuke medewerkers die je waar nodig helpen! Voor herhaling vatbaar!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. De groep die als eerste klaar was, mocht even meekijken in de control room en daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug