Escape Arena & stadswandeling Nijmegen

Prijzen

Escape Arena & stadswandeling: € 37,00 p.p.

Geschikt vanaf 12 jaar. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Escape Arena & stadswandeling Nijmegen

Nieuwsgierig naar het verleden van Nijmegen, de benedenstad en de Waalkade? Combineer dan de Escape Arena met een stadswandeling onder leiding van Frank Antonie van Alphen. Hierdoor maak je jullie uitje interessant en vermakelijk en zeer geschikt voor groepen! Ga op sjouw met Frank Antonie. Hij neemt je mee langs de kade en de Oude Haven, door de Benedenstad en vertelt over het leven van de hardwerkende kaaisjouwers in hun barre leefomstandigheden. De wandeling eindigt aan de kade bij Escape Boot Nijmegen. Je stapt aan boord om met elkaar de strijd aan te gaan in de Escape Arena. Uiteraard kun je het programma ook omdraaien.

Aantal personen:

20 t/m 50 personen

Programma (3 uur):
  • 75 minuten stadswandeling in de Benedenstad met Frank Antonie van Alphen
  • ontvangst en uitleg van ervaren begeleiders
  • 1,5 uur battle in de Escape Arena
  • hoofdprijs voor het winnende team
Reserveren:

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen!

Belangrijk:
  • De stadswandeling start en eindigt op de Waalkade. Erg makkelijk, je hoeft dus niet naar een andere locatie!
Escape Boot Nijmegen:
  • Centraal gelegen in Nijmegen
  • Ideaal voor groepsuitjes
  • Toiletten en bar aan boord
Locatie:

De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van Escape Boot Nijmegen. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Frank Anthonie van Alphen:

Schipperszoon en schrijver Frank Antonie van Alphen ging op zoek naar het leven van de kaaisjouwers en vond verbazingwekkend veel verhalen en anekdotes over dit ruige volk. Hij schreef hier een boek over: De Kaaisjouwers, een hard leven aan de Waal.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

We gaan weer open!

Vanaf zaterdag 5 juni openen we onze deuren weer. Reserveer jouw Escape Room gemakkelijk en snel online.

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews