Escape Arena & LaserQuest

Prijzen

Escape Arena & 1 sessie LaserQuest: € 34,00 p.p.

Escape Arena & 2 sessies LaserQuest: € 42,50 p.p.

Geschikt vanaf 12 jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Doe een aanvraag

Escape Arena & LaserQuest

Klaar voor een bijzonder avontuur? Combineer de Escape Arena met een of meerdere sessies LaserQuesten bij LaserQuest Nijmegen. Voor of na het LaserQuesten strijd je in de Escape Arena in twee teams tegen elkaar. Je loopt in ongeveer 5 minuten van de ene naar de andere activiteit. Een gemakkelijke en leuke combinatie!

Aantal personen:

20 t/m 50 personen

Programma:
  • 60 minuten Escape Room
  • 1 of 2 sessies LaserQuest bij LaserQuest Nijmegen
  • ontvangst en uitleg van ervaren begeleiders
  • 1,5 uur battle in de Escape Arena
  • hoofdprijs voor het winnende team
  • 1 of 2 sessies LaserQuest bij LaserQuest Nijmegen
Mogelijk:

van dinsdag t/m zondag

Reserveren:

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen!

Belangrijk:
  • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
  • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.
Locatie:

LaserQuest Nijmegen is gevestigd in het centrum (Ziekerstraat 3). Vanaf LaserQuest loop je in ongeveer 5 minuten naar Escape Boot Nijmegen.  Escape Boot Nijmegen vind je aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Meer informatie over het parkeren en de bereikbaarheid vind je hier.

Bezoek hier de website van de LaserQuest Nijmegen laserquest-nijmegen

 

 

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Nieuws

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werk- zaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om in een parkeergarage te parkeren.

meer info

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug