All-In-One Arrangement 2

Prijzen

Arrangementsprijs: € 43,50 p.p.

Geschikt vanaf 12 jaar. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

All-In-One Arrangement 2

Op zoek naar een dag vol spanning, avontuur en gezelligheid met collega’s, familie of vrienden? Stap met jouw groep aan boord van Escape Boot Nijmegen voor een volledig verzorgde dag!

Aantal personen:

20 t/m 28 personen

Programma (4,5 uur):

12.30 uur: ontvangst aan boord met koffie/thee en Marikenbrood
12.50 uur: speluitleg van ervaren begeleiders
13.00 uur: Escape Rooms
14.00 uur: drankje in de bar
14.15 uur: GPS puzzelroute door Nijmegen
16.00 uur: borrel met onbeperkt drankjes en snacks in de bar
17.00 uur: einde programma

De tijdstippen zijn ter indicatie en kunnen naar wens aangepast worden!

GPS puzzelroute:

Verken Nijmegen op een originele en actieve manier! Na een instructie ga je in groepen van 5 met de GPS op stap. Vragen die alleen ter plaatse opgelost kunnen worden, bepalen de route. De GPS puzzelroute duurt ongeveer 1,5 uur en start en eindigt bij Escape Boot Nijmegen.

Op maat:

Liever aan ander programma voor jouw groep op maat? Geen probleem! Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen.

Reserveren:

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Escape Boot Nijmegen:
  • Centraal gelegen in Nijmegen
  • Ideaal voor groepsuitjes
  • Toiletten en bar aan boord
Locatie:

De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van Escape Boot Nijmegen. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Nieuws

Parkeren op de Waalkade is niet mogelijk i.v.m. werk- zaamheden. De Waalkade is bereikbaar voor voetgangers. Wij raden je aan om in een parkeergarage te parkeren.

meer info

***** - Annet Elfrink

Met een groep van 20 collega's hebben we de escape arena bezocht. Doordat je ook nog tegen het andere team strijd om te winnen, wordt het extra leuk! Tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje!!

***** - Peter

Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. Daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!

Lees meer reviews

Vul hier je gegevens in en wij bellen je terug

Bel me terug